Succesfulde vægttabshistorier

Succes med vægttab

Vil du også være lykkelig for din krop?

Mere end 9 ud af 10 af mine kunder er tilfredse med deres vægttab og deres forløb. De fleste oplever, at det det er lettere, at ændre vaner og opnå deres mål, end de forventede. Her kan du læse om nogle af mine kunders forløb og deres vægttabshistorier.

FRA 100 TIL 65 KG

“Jane har forandret mit liv. Jeg er så glad for, at jeg landede i netop hendes hænder “ Susanne Hindkjær

Susanne har fået kostvejledning af mig, siden 2011 da jeg var forskningsdiætist på Hvidovre Hospital. Hun deltog i et forskningsprojekt og modtog kostvejledning med henblik på vægttab. Susanne tabte 35 kg, fra 100 kg til 65 kg. Hun har holdt vægten i nu 3 år med mindre udsving og er i dag fortsat kunde hos mig, hvor hun går i “hold vægten” forløb.

LYKKE TABTE 10KG PÅ 8 UGER

“Jeg har været overvægtig det meste af mit voksenliv. Efter 2 graviditeter lykkedes det mig at tabe 20 kg på egen hånd. Men jeg vejede stadig for meget og ønskede at tabe mig 10 kg mere. I foråret 2016 kontaktede jeg Jane, hvorefter jeg startede et effektivt vægttabsforløb på 1:1 diet by Cambridge Vægtplan. 8 uger senere nåede jeg mit mål og jeg holder fortsat vægten med hjælp fra Jane. I dag har flere i min familie tabt sig med 1:1 diet by Cambridge vægtplan og vejledning af Jane”

Lykke Warmdal Knudsen

Succes med vægttab

Vil du være min næste succeshistorie?

Mange mange klienter før dig har gjort det før dig. Og det er fantastisk at opleve den store livsglæde, som en sund livsstil medfører.  Så når du nu alligevel er her, så grib da knoglen og ring og få en gratis og uforpligtende snak! Måske bliver det det bedste du nogensinde har gjort.

BOOK EN GRATIS FORSAMTALE