Kostvejledning ved medicinsk behandling

Skræddersyet Kostvejledning

Professionel kostvejledning i forbindelse med medicinsk behandling af vægttab.

Hos mig får du professionel vejledning i effektivt vægttab, kostomlægning og kunsten, at holde vægten. Jeg har en solid faglig baggrund med 10 års erfaring som forskningsdiætist på Hvidovre Hospital, hvor jeg har forsket og vejledt i de præparater, der bliver benyttet til vægttab ved hjælp af medicin.

KOSTVEJLEDNING VED MEDICINSK BEHANDLING

Forskning viser, at hvis du kombinerer vægttabsmedicin med kvalificeret kostvejledning, så opnår du et mere effektivt vægttab og samtidig øger du chancen for at holde vægttabet efterfølgende.

Medicinsk behandling af vægttab viser flotte resultater, men det kan IKKE stå alene. Du skal også ændre din kost, ellers vil du med stor sandsynlighed tage det hele på igen. Jeg har mange års erfaring som diætist, herunder forskningsdiætist på Hvidovre Hospital, hvor jeg bl.a. arbejdede med de præparater, som er på markedet idag. Jeg kan hjælpe dig med at få størst muligt vægttab i den periode, hvor du får medicinsk behandling, men jeg kan også hjælpe dig med at ændre din kost og dine vaner, så du øger chancen for at holde vægttabet efterfølgende.

Vil du vide mere, kan du booke en gratis forsamtale her

MEDICINSKE VÆGTTABSPRÆPARATER

Markedet for medicinsk behandling af vægttab går stærkt i disse år. Inden for de næste 5 år, vil vi komme til at se mange flere præparater og også mere effektive præparater, end der findes idag.

Nedenstående er 2 af de mest brugte i Danmark lige nu. Begge udviklet af Novo Nordisk.

Ozempic er til behandling af diabetes type 2. I forbindelse med behandlingen heraf, fandt man ud af, at præparatet samtidig kunne benyttes til vægttab. Herefter udviklede man Wegovy, som er det præparat de fleste vil blive startet op på idag.

Ønsker du hjælp til vægttab ved hjælp af medicin, skal du kontakte din egen læge. Det er dog vigtigt, at du ændrer kosten også, da det meget sandsynligt ender med, at du tager det hele på igen. Præparaterne skal IKKE bruges som en genvej til vægttab, hvor man sprøjter sig, når man har taget 5 kilo for meget på – de skal ses som et supplement til et varigt vægttab, som kan holdes på sigt.

GRATIS FORSAMTALE

Skal vi tage en gratis og uforpligtende snak?

Jeg ved at det er en jungle derude, når du skal finde den helt rigtige diætist. Derfor inviterer jeg dig til en snak hvor vi identificerer dine behov, så du er godt klædt på til det forløb, jeg tilbyder.

BOOK EN GRATIS FORSAMTALE