Slankehold

Hvis du bliver motiveret af at være med i en gruppe, så er slankehold måske noget for dig. Jeg tilbyder et 12 ugers forløb, hvor fokus er, at tabe mest mulig fedt på bedst mulig måde. Vejledningen foregår i mindre grupper på 3-5 personer.

Vi mødes hver anden uge, første gang i 2 timer og herefter 1 time pr gang.

Kickstart vægttabet

Vi kickstarter vægttabet med 2 ugers restriktiv plan. Herefter løsner vi lige så langsomt op for reglerne og bevæger os over mod de kostprincipper, som du skal leve efter fremover. Du får altså både et hurtigt vægttab og en livsstilsændring, som du kan leve efter resten af livet.

De små hold gør, at du både kan få fordelene og sammenholdet fra de øvrige deltagere, men der er også tid til at tale om dine individuelle udfordringer. Ingen er ens og det er mine hold heller ikke. Derfor er der ingen fast plan for hvert enkelt møde. Mine vejledninger tager udgangspunkt i de deltagere, der er på holdet – og der er plads til alle.

Til alle møderne bliver du vejet og får målt din fedtprocent. Målingerne foregår diskret, så du behøver kun at dele dine resultater med de andre deltagere, hvis du selv har lyst.

Jeg elsker at have slankehold. Stemningen, motivationen og resultaterne er altid i top.

Du kan enten tilmelde dig et af de hold jeg sammensætter, eller I kan lave jeres eget hold, hvis I er 3-5 venner, familiemedlemmer eller kollegaer, som ønsker at tabe jer sammen.

Læs mere om priser her

Jeg tilbyder også slankehold med Cambridge Vægtplan. Læs mere her