Individuel vejledning

Jeg tilbyder individuel kostvejledning, hvor vi tager udgangspunkt i din hverdag og dine mål.

Nogle ønsker et hurtigt vægttab og er derfor indstillet på at følge en mere restriktiv plan, andre ønsker et langsomt vægttab, hvor der derfor er lidt mere frihed i kostplanen.

Undervejs i forløbet retter vi til og hvis ikke vi sammen finder den helt rigtige metode første gang, så har jeg mange kaniner i hatten, så vi sammen finder den helt rette kost til dig.

Mine anbefalinger til et forløb


Vægttab

Hvis du ønsker et vægttab, anbefaler jeg et intensivt forløb på 12 uger med i alt 8 vejledninger. 9 ud af 10 opnår et vægttab på 8-12% af kropsvægten.

Mange af mine kunder bliver positivt overrasket over, hvor let det er at tabe sig hurtigt, hvis blot man gør det på den rette måde. Hvis du ønsker at tabe mere efter de 12 uger, anbefaler jeg 1-2 kostvejledninger pr. måned.


Sukkerafvænning og vægttab
på under 5 kg

Hvis du drømmer om at komme af med din sukkertrang, så anbefaler jeg et 8 ugers forløb med 5 vejledninger. Dette forløb vil også passe til dig, som ønsker et vægttab på under 5 kg eller til dig, som gerne vil have en sundere kost.

Vægtvedligehold

Når du er i mål med dit vægttab, anbefaler jeg, at du fortsætter med vægtkontrol 1 gang om måneden i 1 år. Du kan enten komme alene eller tilmelde dig til et HOLD-VÆGTEN hold. Læs mere under holdvejledning.