Kostvejledning der virker!

Kostvejledning til dig

Kostvejledning i effektivt vægttab og vægtvedligeholdelse

Hos mig får du professionel vejledning i effektivt vægttab, kostomlægning og kunsten, at holde vægten. Jeg har en solid faglig baggrund med 10 års erfaring som forskningsdiætist på Hvidovre Hospital, hvor jeg har vejledt i et stort og bredt sortiment af vægttabsforløb, kostomlægninger og livsstilsændringer.

EFFEKTIVT OG VARIGT VÆGTTAB

Jeg har med baggrund i min mangeårige erfaring udviklet mit eget kostprogram som er inddelt i 3 trin.

Trin 1

Kickstartfasen

Vi starter ud med en restriktiv diæt, hvor vi kickstarter dit vægttab og hvor du hurtigt kommer i gang med fedtforbrændingen. (varighed min. 2 uger)

Trin 2

Vægttabsfasen

Her bevæger vi os langsomt fra en decideret slankekur og over til en kostomlægning.
(varighed indtil vægtmålet er nået)

Trin 3

Vedligeholdelsesfasen

Et vægttab er intet værd, hvis man tager det hele på igen. Derfor er vægtvedligeholdelsen en vigtig fase. Her finder vi sammen balancen i den kost, du skal spise fremover.

Du skal, som udgangspunkt ikke veje din mad, tælle kalorier eller skrive din mad ned, men blot følge de principper som jeg vejleder dig i.

Min kostvejledning indeholder råvarer som kan købes i Netto og maden kan let kombineres med den øvrige families mad. Det skal være let at lave sund mad og jeg kan med mine 3 uddannelser inden for mad og ernæring hjælpe dig med at gøre din hverdag lettere.

Ingen mennesker er ens og det gælder også i et vægttabsforløb. Derfor vil vi sammen finde den kost som passer til dig, din hverdag og din livsstil.

Gratis forsamtale

Skal vi tage en gratis og uforpligtende snak?

Jeg ved at det er en jungle derude, når du skal finde den helt rigtige diætist. Derfor inviterer jeg dig til en snak hvor i identificerer dine behov, så du er godt klædt på til det forløb jeg tilbyder.

Kontakt mig