Kostvejledning der virker!

Skræddersyet Kostvejledning

Professionel vejledning i effektivt vægttab, kostomlægning og kunsten at holde vægten.

Hos mig får du professionel vejledning i effektivt vægttab, kostomlægning og kunsten, at holde vægten. Jeg har en solid faglig baggrund med 10 års erfaring som forskningsdiætist på Hvidovre Hospital, hvor jeg har vejledt i et stort og bredt sortiment af vægttabsforløb, kostomlægninger og livsstilsændringer.

EFFEKTIVT OG VARIGT VÆGTTAB

Jeg har med baggrund i min mangeårige erfaring udviklet mit eget kostprogram som er inddelt i 3 trin.

TRIN 1

Kickstartfasen

Vi starter ud med en restriktiv diæt, hvor vi kickstarter dit vægttab og hvor du hurtigt kommer i gang med fedtforbrændingen.
(varighed min. 2 uger)

TRIN 2

Vægttabsfasen

Her bevæger vi os langsomt fra en decideret slankekur og over til en kostomlæsning.
(varighed indtil målet er nået)

TRIN 3

Vedligehold

Et vægttab er intet værd, hvis man tager det hele på igen. Derfor er vægtvedligeholdelsen en vigtig fase. Her finder vi sammen balancen i den kost, du skal spise fremover.

Du skal, som udgangspunkt ikke veje din mad, tælle kalorier eller skrive din mad ned, men blot følge de principper som jeg vejleder dig i.

Min kostvejledning indeholder råvarer som kan købes i Netto og maden kan let kombineres med den øvrige families mad. Det skal være let at lave sund mad og jeg kan med mine 3 uddannelser inden for mad og ernæring hjælpe dig med at gøre din hverdag lettere.

Ingen mennesker er ens og det gælder også i et vægttabsforløb. Derfor vil vi sammen finde den kost som passer til dig, din hverdag og din livsstil.

 

I de senere år er der kommet meget opmærksomhed på medicinsk behandling af vægttab. Du kan læse mere om mulighederne og hvordan jeg kan hjælpe dig her

MINE ANBEFALINGER TIL ET INDIVIDUELT KOSTVEJLEDNINGS FORLØB

Vægttab

Hvis du ønsker et vægttab, anbefaler jeg et intensivt forløb på 12 uger med i alt 8 vejledninger. 9 ud af 10 opnår et vægttab på 8-12% af kropsvægten.

Mange af mine kunder bliver positivt overrasket over, hvor let det er at tabe sig hurtigt, hvis blot man gør det på den rette måde. Hvis du ønsker at tabe mere efter de 12 uger, anbefaler jeg 1-2 kostvejledninger pr. måned.

Vægttab under 5 kg

Hvis du drømmer om at komme af med din sukkertrang, så anbefaler jeg et 8 ugers forløb med 5 vejledninger. Dette forløb vil også passe til dig, som ønsker et vægttab på under 5 kg eller til dig, som gerne vil have en sundere kost.

Vægtvedligehold

Når du er i mål med dit vægttab, anbefaler jeg, at du fortsætter med vægtkontrol 1 gang om måneden i 1 år. Du kan enten komme alene eller tilmelde dig til et HOLD-VÆGTEN hold.

SLANKEHOLD

12 ugers slankehold

Hvis du bliver motiveret af at være med i en gruppe, så er slankehold måske noget for dig. Jeg elsker at have slankehold. Stemningen, motivationen og resultaterne er altid i top. Du kan både komme i en gruppe med dine venner eller i en gruppe, som jeg sammensætter.

Vi kickstarter vægttabet med 2 ugers restriktiv plan. Herefter løsner vi lige så langsomt op for reglerne og bevæger os over mod de kostprincipper, som du skal leve efter fremover. Du får altså både et hurtigt vægttab og en livsstilsændring, som du kan leve efter resten af livet.

Der er 6 personer på et slankehold. De små hold gør, at du både kan få fordelene og sammenholdet fra de øvrige deltagere, men der er også tid til at tale om dine individuelle udfordringer.

Ingen er ens og det er mine hold heller ikke. Derfor er der ingen fast plan for hvert enkelt møde. Mine vejledninger tager udgangspunkt i de deltagere, der er på holdet – og der er plads til alle.

Til alle møderne bliver du vejet og får målt din fedtprocent. Målingerne foregår diskret, så du behøver kun at dele dine resultater med de andre deltagere, hvis du selv har lyst.

Tilmelding

Du kan enten tilmelde dig et af de hold jeg sammensætter, eller I kan lave jeres eget hold, hvis I er 4-6 venner, familiemedlemmer eller kollegaer, som ønsker at tabe jer sammen.

GRATIS FORSAMTALE

Skal vi tage en gratis og uforpligtende snak?

Jeg ved at det er en jungle derude, når du skal finde den helt rigtige diætist. Derfor inviterer jeg dig til en snak hvor vi identificerer dine behov, så du er godt klædt på til det forløb, jeg tilbyder.

BOOK EN GRATIS FORSAMTALE