Individuel kostvejledning

Skræddersyet kostvejledning

Professionel vejledning i effektivt vægttab, kostomlægning og kunsten, at holde vægten.

Jeg har en solid faglig baggrund med 10 års erfaring som forskningsdiætist på Hvidovre Hospital, hvor jeg har vejledt i et stort og bredt sortiment af vægttabsforløb, kostomlægninger og livsstilsændringer.

MINE ANBEFALINGER TIL ET FORLØB

Vægttab

Hvis du ønsker et vægttab, anbefaler jeg et intensivt forløb på 12 uger med i alt 8 vejledninger. 9 ud af 10 opnår et vægttab på 8-12% af kropsvægten.

Mange af mine kunder bliver positivt overrasket over, hvor let det er at tabe sig hurtigt, hvis blot man gør det på den rette måde. Hvis du ønsker at tabe mere efter de 12 uger, anbefaler jeg 1-2 kostvejledninger pr. måned.

Sukkerafvænning og vægttab på under 5 kg

Hvis du drømmer om at komme af med din sukkertrang, så anbefaler jeg et 8 ugers forløb med 5 vejledninger. Dette forløb vil også passe til dig, som ønsker et vægttab på under 5 kg eller til dig, som gerne vil have en sundere kost.

Vægtvedligehold

Når du er i mål med dit vægttab, anbefaler jeg, at du fortsætter med vægtkontrol 1 gang om måneden i 1 år. Du kan enten komme alene eller tilmelde dig til et HOLD-VÆGTEN hold. Læs mere under HOLDVEJLEDNING.

Gratis forsamtale

Skal vi tage en gratis og uforpligtende snak?

Jeg ved at det er en jungle derude, når du skal finde den helt rigtige diætist. Derfor inviterer jeg dig til en snak hvor i identificerer dine behov, så du er godt klædt på til det forløb jeg tilbyder.

Kontakt mig