Slankehold  - gør det sammen

Kostvejledning i hold

Jeg tilbyder både slankehold og vægtvedligehold

Hvis du bliver motiveret af at være med i en gruppe, så er slankehold måske noget for dig.
Jeg elsker at have slankehold. Stemningen, motivationen og resultaterne er altid i top. Du kan både komme i en gruppe med dine venner eller i en gruppe, som jeg sammensætter.

12 ugers slankehold

Vi kickstarter vægttabet med 2 ugers restriktiv plan. Herefter løsner vi lige så langsomt op for reglerne og bevæger os over mod de kostprincipper, som du skal leve efter fremover. Du får altså både et hurtigt vægttab og en livsstilsændring, som du kan leve efter resten af livet. Læs mere under KOSTVEJLEDNING.

Der er 4-5 personer på et slankehold. De små hold gør, at du både kan få fordelene og sammenholdet fra de øvrige deltagere, men der er også tid til at tale om dine individuelle udfordringer. Ingen er ens og det er mine hold heller ikke. Derfor er der ingen fast plan for hvert enkelt møde. Mine vejledninger tager udgangspunkt i de deltagere, der er på holdet – og der er plads til alle.

Til alle møderne bliver du vejet og får målt din fedtprocent. Målingerne foregår diskret, så du behøver kun at dele dine resultater med de andre deltagere, hvis du selv har lyst.

Tilmelding

Du kan enten tilmelde dig et af de hold jeg sammensætter, eller I kan lave jeres eget hold, hvis I er 3-5 venner, familiemedlemmer eller kollegaer, som ønsker at tabe jer sammen.

Hold vægten - åbne hold

Når du er i mål med dit vægttab, kan du deltage på HOLD-VÆGTEN hold. Det er åbne hold, hvor du tilmelder dig fra gang til gang. Deltagerne kan derfor variere og du vil møde forskellige mennesker, som alle har en forskellig historie. Det giver en god dynamik og en ny inspiration til deltagerne hinanden imellem.

Et HOLD-VÆGTEN hold starter med at alle bliver vejet, hvorefter vi samles om bordet og får en fælles snak. Der er 4-6 deltagere på et hold, og mødets varighed er ½ time.

Gratis forsamtale

Skal vi tage en gratis og uforpligtende snak?

I skal have den helt rigtige kliniske diætist, som er som skræddersyet til jeres behov. Kemien er vigtig – det forstår jeg! Derfor inviterer jeg til en gratis og uforpligtende snak så vi kan lære hinanden bedre at kende, inden i beslutter jer for et eventuelt forløb hos mig.

Kontakt mig