1:1 diet by Cambridge

En vægtplan, der virker

Opnå hurtigt vægttab med
1:1 diet by Cambridge

Er du blevet lidt for rund og ønsker du at smide nogle kilo hurtigt, så få et skræddersyet forløb med 1:1 diet by Cambridge. Vi snakker om dine ønsker og behov og lægger herefter en plan for dit forløb. Intet ønsket vægttab er for småt til at starte et Cambridge forløb.

Læs mere nedenstående og se mine pakkeløsninger under PRISER

Om 1:1 diet by Cambridge

”The 1:1 Diet”, i Danmark tidligere kendt som ”Cambridge Kuren” eller Cambridge Vægtplan, blev oprindeligt lanceret i England i 1984 og har gennem årene hjulpet tusindvis af mennesker til at tabe sig og få et bedre og gladere liv.

Din krop får alle de vitaminer og mineraler, som den har brug for og med de lave kalorier vil du tabe dig. Da produkterne er med et højt niveau af protein taber du ikke nævneværdig muskelmasse og du vil ikke føle en stor sult.

1:1 diet by Cambridge vægtplan er måltidserstatninger, som helt eller delvist kan erstatte din daglige mad. De indeholder alle de næringsstoffer, som du har behov for, og sikrer, at du får det optimale vægttab. 1:1 diet by Cambridge vægtplan består af shakes, supper, grød, barer og drikkeklare milkshakes.

Du kan vælge at erstatte alle dine måltider med 1:1 diet by Cambridge produkter eller bruge det som måltidserstatninger til et eller flere måltider, kombineret med en sund og varieret kost.

Som forskningsdiætist på Hvidovre Hospital har jeg haft stor succes med brugen af 1:1 diet by Cambridge vægtplan, både til effektivt vægttab, men også som et godt supplement til den almindelige kost ved vægtvedligeholdelse.

 

200 kcal. sunde måltidserstatninger

1:1 diet by Cambridge består af mange forskellige sunde måltidserstatninger. De er alle på 200 kcal, der dækker dit daglige behov for proteiner, vitaminer og mineraler.

Book en gratis forsamtale, så vi kan tage en snak omkring dine ønsker til vægttab og skræddersy en personlig plan for, hvordan du når i mål. Jeg ved godt, at det kan være svært at få arbejde og familieliv og vægttab til at gå op i en højere enhed, men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at du når i mål.

Se priser på 1:1 diet by Cambridge forløb HER

HUSK, DER ER ÅBENT FOR SALG AF PRODUKTER UDEN TIDSBESTILLING HVER MANDAG FRA 17-18

GRATIS FORSAMTALE

Skal vi tage en gratis og uforpligtende snak?

Jeg ved at det er en jungle derude, når du skal finde den helt rigtige diætist. Derfor inviterer jeg dig til en snak hvor vi identificerer dine behov, så du er godt klædt på til det forløb, jeg tilbyder.

BOOK EN GRATIS FORSAMTALE